genia Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Jestem w odwiedzinach i nagle zdaje sobie sprawę, że jestem u matki chłopaka który mi się od dawna podoba, a któremu ja raczej nie, wraz z moja mamą i siostrą i koleżanką. Wchodzę po schodach ściany mają odcień pomarańczy-brzoskwini i jestem w pokoju i pije herbatę i rozmawiam. Kątem oka zauważam, że ktoś się wychyla z pokoju obok. Nie widzę jego twarzy ale wiem, że to jest ten chłopak. I tak z dwa razy przy czym on nie wita sie z nikim i wraca do pokoju. Prawda jest taka, że nie widzialam go pół roku i może dlatego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 mysle, ze widac tu twoja ogromna chec nawiazania z nim blizszej znajomosci, to, ze we snie on zerka raz po raz oznacza, ze zauwazal twoje zachowanie, checi, ale dystansuje sie - na razie - od nich, sprawdzajac przy okazji - czy nic sie nie zmienilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts