Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi się że byłam w piwnicyz jakimś facetem, okazało się że ta piwnica zamieniła się jakby w labirynt, tyle że ja wiedziałam jak z tamtąd wyjść. A potem śniły mi się trąby powietrzne, była noc a ja byłam przed swoim blokiem, nagle zaczęło błyskać i ujrzałam kilka trąb, nagle zobaczyłam że jedna idzie w moją stronę, chciałam uciec ale nie zdąrzyłam trąba uniosła mnie do góry a potem zrzuciła ale wyszłam bez szwanku, obok stał mój mąż powiedział że chciał mi pomóc ale nie wiezdiał jak. Potem jeszcze widziałam siebie ajak patrzyłam w lustro ale tam nie było mojego odbicia miałam długie brązowe w włosy i ciemne chyba też brązowe oczy i na dodatek zmienilam się wampira :(

Napisano
ujrzałam kilka trąb, [...] trąba uniosła mnie do góry a potem zrzuciła ale wyszłam bez szwanku
patrzyłam w lustro ale tam nie było mojego odbicia miałam długie brązowe w włosy i ciemne chyba też brązowe oczy i na dodatek zmienilam się wampira :(

No ładnie, ładnie... :D

[Myślę, że link w moim podpisie wyjaśnia powyższą krótką wypowiedź ;)]

Cóż, rozumiem, że... nie podobał Ci się ten sen?

Napisano

uncredible, sen ukazuje Twoją zdolność do radzenia sobie w trudnych sytuacjach - znasz wyjście z labiryntu a i trąby powietrzne nie robią Ci krzywdy - z aktualnych zawirowań potrafisz więc wyjść obronną ręką.

Powiedz mi, czy ostatnio korzystasz nagminnie z czyjejś pomocy? Ostatni fragment snu może świadczyć o tym, że czujesz się ostatnio tak, jakbyś kogoś wykorzystywała. A może robisz to, ale na co dzień nie zauważasz?

Napisano

raczej nie ma takich osób, no nie wiem to że wysyłam brata po zakupy to się chyba nie liczy ?:) a może jednak . Bo tak to nie, no ostatnio pożyczyłam od mamy trochę kasy ale miałam wyrzuty sumienia, bo nie lubie takich rzeczy robić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...