Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Zazwyczaj nie miewam snów, jednak kilka dni temu, po zmuszeniu żony do przeprowadzki, po tym jak w końcu znalazłem dowód, że Jej "przyjaciel" jest kimś więcej, miałem dziwny sen.

Śniło mi się, że moja kuzynka, z którą mam b.rzadki kontakt (na co dzień jest stomatologiem), coś objaśniała niewielkiej grupie ludzi, w której ja także się znajdowałem. Nagle wyciągnęła skalpel i ponacinała sobie wewnętrzną stronę palca wskazującego, wzdłuż i w poprzek palca, tworząc siatkę. Cięcia były na tyle głębokie, że z ponacinanej na kształt siatki skóry stworzyły się takie jakby wystające "klocki".

Co to konkretnie może oznaczać?

Z góry dziękuję za interpretację.

Edytowane przez grzes19
Napisano

grzes19, chciałabym wiedzieć, czy aby nie obawiasz się reakcji rodziny na zaistniałą sytuację? Może czujesz, że spotkasz się z pouczeniami, wyrzutami, a może nawet plotkami ze strony najbliższych?

Napisano (edytowane)

Nie!

Wszyscy są po mojej stronie, tym bardziej, że 2 rodziny rozbite przez 2 nieodpowiedzialnych ludzi, 2 małych dzieci, po 1 po każdej ze stron w tym nasze leczone na białaczkę. Brazylijski serial. Walczyłem z tym przez pół roku (odkąd odkryłem zażyłe kontakty a trwały już od pół roku wcześniej), tłumacząc żonie i kilka razy "przyjacielowi". Oboje kłamali mnie w żywe oczy. Co za ludzie :] Teraz wiją sobie gniazdko razem - podobno koleś czekał na to od kilku miesięcy.

Tak więc sobie nie mam nic do zarzucenia. Zrobiłem wszystko co było możliwe a nawet więcej. Powiedziano mi, że wykazałem się w tej sytuacji nadludzką cierpliwością.

Wracając do Twojego posta: nie obawiam się reakcji rodziny (żona już miesiąc wcześniej teoretycznie miała się wyprowadzać, wtedy jeszcze pod pretekstem rozwodu i tym, że jestem zły i chce odejść - później dowiodłem, że jest już drugi "bolec" ;) ), nie spotykam się z pouczeniami (raczej pogardą dla ich nieodpowiedzialnego zachowania), żadnych wyrzutów, plotki na pewno są ale ja nigdy nie przejmowałem się opiniami plebsu (zdrowi ludzie mają swoje problemy i nie żyją życiem innych).

W dalszym ciągu nie wiem co może oznaczać ten sen, w zaistniałej sytuacji.

Edytowane przez grzes19
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...