regeszege Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Byłem w miejscu gdzie pracuje, pewien hipermarket. Na zapleczu sklepu było duże akwarium albo po prostu jakis pojemnik z woda. Stałem nad nim z wędką i łowiłem ryby za przynete na haczyk zaczepiłem taką małą rybkę i jak tylko zanurzyłem przynęte to od razu zaczęły brać ale przy prubie wyciągniecia złapana rybka sie urwał z haczyka i wskoczyła z powrotem. Ta prawie złapana rybka była dokładnie taka sama jak przynęta którą nabijałem na haczyk. Próbowałem sie jeszcze później nachylić nad wodą ale rybki wtedy podpłynęły pod sam brzeg a ja sie wystraszyłem ze wyskoczą i coś mi zrobią wiec szybko się odsunąłem. Wszystkie ryby były jakby w kolorze ciemnej zgniłej zieleni a woda była bardzo brudna prawie nie przejrzysta Proszę o interpretacje tego snu, po obudzeniu się miałem wrażenie ze jest bardzo ważny i wciąż o tym myślę. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 witaj.. to moze ja spróbuje.. odniosę ten sen do Twojej pracy i finansów akwarium jest odzwierciedleniem właśnie finansów. Może masz jakieś długi kredyty pozyczki? Łowisz ryby próbujesz sie jakoś dzwignąć w tej sferze zycia jednak trzeba zwrócic uwage na ten szczegół ze akwarium jest brudny a rybki są małe dodatkowo uciekają a Ty ich się boisz kiedy podpływaja.. Fakt, że łowisz tam ryby to znak ze moze nie tam gdzie trzeba chcesz rozwiązać swoje problemy (finansowe) i troche działasz pochopnie i za szybko (motyw podpływających ryba Ty sie ich boisz) przez co Twoja niepewność tutaj daje upust. Aha chciałam jeszcze dodać ze rybka w wielkości przynęty to może oznaczać ze to czego sie chwytasz jakis "przedsięwzięć" mogą wcale nie przynieść zysków.. takie moje gdybanie... jestem ciekawa innych interpretacji ) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
regeszege Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Dziękuje za odpowiedz. To może być całkiem trafione. Praca jest niesatysfakcjonująca, wypłata gorzej niż marna a znaleźć w swoim zawodzie graniczy z cudem. Potrzebowałem obiektywnego spojrzenia na ten sen, moja interpretacja była głownie uczepieniem się jednego symbolu "złapana ryba mi uciekła" co próbowałem połączyć z moją obecna sytuacja. Przeżywam obecnie problemy w związku, dziewczyna po 3 latach znajomości nie jest pewna swoich uczuć i swoją interpretacji łączyłem z tym faktem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts