Jump to content

prosze o interpretacje

natalia50

Recommended Posts

Sniło mi się ze jestem w szkole (jestem w klasie maturalnej), moj chlopak obraził sie na mnie i nie odzywał sie do mnie , w pewnym momencie gdzies poszedł. Okazało się ze poszedł do sklepu i chyba jakis tir albo auto oblało go wrzącym masłem, wiem troche dziwne ale takie cos mi się się przysniło . miał poparzone obie dłonie i uszy, nie wiem czy nalało mu się do nich głębiej czy nie. Nie mogłam go doykać w poparzonych miejscach bo zeszła by mu skóra. Przynieśli go do szkoły i nikt nie chciał wezwać karetki a mi kazali czekać, po chwili sama zadzwoniłam na pogotowie i go zabrali. Wieczorem dzwoniłam do niego kilkakrotnie ale nie odbierał. Potem do jego mamy ale takze nie odbierała i koniec. Czy moge prosić o interpretacje tego snu?

Guest SooYoung

czy się pokłóciliście ? to poparzenie kojarzy się z ranienie, ale tak bolesny że nie aż ... :(

poparzonej osoby nie wolno dotykać, czy powiedzieliście sobie coś takiego że nie możecie się teraz do siebie zbliżyć i coś was dzieli,

możesz też bać się ze go stracisz że wasz związek sie zakończy i nie bedziesz mieć z nim żadnego kontaktu

kłócimy się czasem, głownie dlatego ze za szybko się denerwuje i potem wychodzi z tego co wychodzi.. ale nie chciałabym zeby ten sen sie spełnił

poparzone dlonie kojarza mi sie z lekiem o wasza przyjazn, a uszy z tym ze moze czujesz ze on ciebie nie slucha.ogolnie wynika z tego ze boisz sie ze stracisz z nim kontakt mentalny.