Jump to content

Co to może znaczyć?

Aurora161

Recommended Posts

:papa:Witam, niedawno śniło mi się sen, w którym wchodziłam do swojego nowego domu, był cały szary z zewnątrz. Miał 6-7 pięter. Ja wchodząc do tego domu byłam tylko na pierwszym, nigdy nie weszłam na wyższe piętra. Zwiedziałam pokój, korytarz, który znajdował sie w tym pomieszczeniu. Wychodząc na ogródek ujżałam piękny basen, z wodospadem. Ogród był otoczony różnymi drzewami, krzakami, kwiatami, a zza drzew wynużała sie zjedżalnia do basenu. Następnie pamiętam, jak odwiedziła mnie moja ciocia razem z moją kuzynką,której dawno nie widziałam. Kąpaliśmy się razem w basenie.

Co to może oznaczać?:mysli:

zajdziesz o wiele wyżej niż przypuszczałaś ,szary kolor oznacza depresje ,samotność i smutek , wodospad oznacza że członek rodziny zostanie zrujnowany ,basen oznacza że pokonasz problemy kąpanie się w nim oznacza nowe znajomości, które pomogą osiągnąć Ci awans , kuzynka z ciocią oznacza że Ty oraz Twoim krewni będziecie sobie wzajemnie pomagać.

czyli podsumowując : przejmiesz się zrujnowaniem członka twojej rodziny ale będziecie sobie wzajemnie pomagać , pokonasz wszelkie przeszkody poznasz nowe znajomości zajdziesz dość wysoko i dostaniesz awans ; )

Witam!

Przypuszczam (jak ja nie lubie tego slowa) ze jak dom to chodzi o Ciebie, jesli byl szry z zewnatrz to moze nie akceptujesz swojego wygladu i zaslaniasz go czyms (piekny ogrod), nie wchodzisz na wyzsze pietra moze nie dajesz z siebie wszystkiego (masz duze mozliwosci). Zastanow sie nad tym czy ciocia i kuzynka maja wplyw na Ciebie.

Pozdrawiam!