Jump to content

Policja, Kapiel, Marihuana, Zeby.

uchal_in

Recommended Posts

Przedwczoraj snilo mi sie ze mialem duza dziure na wylot w jednym z dwoch przednich zebów i wydawalo mi sie ze zab moze wyleciec. W tym samym dniu snilo mi sie ze matka ciagnie mnie za ucho i za to ja zaczynam ja bic z plaska i za to ku mojemu zdziwieniu wcale nie mam przerabane za to ze ja pobilem. W tym samym dniu snilo mi sie tez ze poszlem do galerii w miescie w ktorej chodze do szkoly i ze byl tam prysznic z przeswitujacymi szybami zamiast scian i kazdy kto szedl widzial ze sie kapie, ja zamiast stac siedzialem w tej wannie co jest w prysznicu i mialem zatkane korkiem zeby woda nie uciekala i byla to jakby wanno/ prysznic dzieki temu ze siedzialem nie bylo widac narzadow plciowych :). Pozniej wzialem recznik okrecilem sie nim i wyszlem po ubrania lecz nie moglem ich znalezc, zapomnialem gdzie je polozylem, w tej galerii bylo badzo duzo ludzi jakby przybyli z roznych krajow z torbami, lezacymi sobie i jakby czekajacy na cos. Bylo tam tez dwoch kolegow z klasy nie jacys szczegolnie dobrzy koledzy po prostu widzialem jak przechodzili.

Nastepnego dnia bylem w tej galerii normalnie w rzeczywistosic przed szkola i przypomnial mi sie sen. Tego dnia snilo mi sie ze gonila mnie policja Polonezem :) czasem wysiadali i piechota, ganiali mnie i mojego brata pozniej tez jego kolegow. Pozniej gdy byli bardzo blisko wysypalem z samary Marihuane ktora mialem przy sobie bo czasem popalam i fete ktorej jeszcze nie bralem. Nie zlapali mnie. Okolo tydzien-dwa temu snilo mi sie tez ze byla impreza chyba szkolna byla tam policja ja zaczaelm oblewac ich szampanem tak jak zawsze robia zawodnicy F1. Pozniej zlapali mnie i zaprowadzili do komisariatu a komisariat byl w bibliotece szkolnej i oni mnie tam bili.

Dodaje mam 18 lat i ostatnio troche sie zmieniam bo przesytalem tak duzo myslec jak kiedys a zaczalem bardziej koncentrowac sie na tym co jest.

Edited by uchal_in

; wysypalem z samary Marihuane ktora mialem przy sobie bo czasem popalam i fete ktorej jeszcze nie bralem

A czy myslisz że po czymś takim twoje sny będą normalne?