hydroelectric Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Śniło mi się, że byłam na zakupach z facetem z którym niegdyś utrzymywałam kontakt. Miał delikatny zarost. Pocałował mnie w policzek i czułam szorstkość brody. Rozmawialiśmy, śmiejąc się. Następnie akcja przeniosła się na pewną uliczkę w moim mieście. Szłam pod górkę, w którymś momencie na murku zauważyłam moje klucze (od domu, skrzynki na listy, śmietnika etc), wzięłam je i poszłam na komisariat policji. Chciałam zgłosić cokolwiek, byleby tylko mieć kontakt z policją, żeby mną się zainteresowali... Nie wiem. Potem trafiłam do szkoły, gdzie siedziałam na ławce. Cała klasa miała pogadankę z wychowawczynią na temat narkotyków, a ja jakby byłam z boku, obok mnie siedział młody policjant. Uśmiechał się do mnie. Między tym wszystkim pamiętam jak przez mgłę, że w którymś momencie snu pojawił się mój ex. Ale nie pamiętam zbytnio okoliczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grahanka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Wciąż o nim myślisz? Cd nie nastąpi, czas się pożegnać. Dodatkowo zgubione klucze mówią: czas zamknąć za sobą drzwi, znaleźć początek nowego… Obierz nowe cele, którym warto się poświęcić. Jeśli czujesz się zakłopotana, niebawem przyjdzie rozwiązanie, nie miej poczucia winy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydroelectric Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Sęk w tym, że o nim nie myślę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Po tym, jak znajdujesz klucze, szukasz kontaktu z policją. Może podświadomie czujesz się zagrożona i pragniesz zwiększonego poczucia bezpieczeństwa. Ktoś zdobył klucz do twojego wnętrza (mieszkanie), naruszył twój spokój. Może ma to związek ze sferą uczuciową. Możesz nie myśleć o byłych, ale twój spokój być zakłócony. Szkoła sugeruje potrzebę nauki, zdobycia wiedzy, może przerobienia kwestii uczuciowej i tego jak odnaleźć w tej sferze spokój i czuć się bezpiecznie w kolejnych związkach. Może to sugerować obecność na tej lekcji policjanta. Może także on obrazować twojego Duchowego Opiekuna, który będzie Cię wspierał jeśli nauczysz się zwracać do niego o pomoc czując emocjonalne problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts