XVIII Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Śnił mi się ślub mojej babci (od strony taty) z chłopakiem, którym jestem zainteresowana. Pamiętam, że chłopak nie wyglądał za dobrze i miał stabilizator na kolanie. (W rzeczywistości jest bardzo wysportowany) Za to babcia wyglądała na bardzo zadowoloną, a na ręku trzymała jakieś małe dziecko. Przyjechałam do miasta z mamą (moi rodzice się rozstali) i całą rodziną od strony mamy, a na ślub trafiłam przypadkiem. Mimo to byłam ubrana, jakbym wiedziała o tym wcześniej. Było bardzo dużo ludzi, których nie znałam. Ślub odbywał się w miasteczku, które przypominało mi miasto w którym mieszka moja druga babcia. Pamiętam, że jak go tylko zobaczyłam to napłynęły mi łzy do oczu, a on przeszedł obok mnie obojętnie i podszedł do mojej babci. Ona też mnie nie widziała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 A na której nodze miał ten stabilizator? I jakie relacje masz z ta babcią? I jest to babacia ze strony ojca czy matki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBlueInfant Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ja mysle ze babcie w tym snie sa tak naprawde toba, i tym, co w sobie nosisz. prawdopodobnie sa to jakies doswiadczenia, ktorych sie boisz, ze sprawia bol i rozczarowanie temu chlopcu, i ze ogranicza jego zycie. ale wiesz, ze ty, gdy juz sie z kims tym podzielisz, odmlodniejesz i zystasz ochote do zycia. byc moze nawet stworzysz rzeczy, o ktorych teraz myslisz, ze nie jestes do nich zdolna (dziecko babci). jesli nie odwazysz sie podzielic tym "czyms" z chlopcem, wszystko cie ominie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bentley Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 wiem co ten sen oznacza ! że babka odbije ci chłopaka ! he he a tak na serio to współczuje snu. znaczenie może mieć różne może jak jesteś bardzo zrzyta z babcią to chodziło o to że zestarzejesz sie z tym chłopakiem ... a z tym kolanem... wiesz też jestem wysportowany i może to zwiastować kontuzje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts