Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj miałam sen i prosze o jego interpretacje.

Idę obok stodoły (mieszkam na wsi) i widze wysoką trawę a w niej widze dwie kupki jaj (Było dużo jajek) i perliczkę (taki ptak hodowlany szary w białe kropeczki) i jedna kupka jaj jest jej, a druga to kurze jajka. Perliczka nie może się zdecydować krórą kupkę ma wysiadywać i co chwila przechodzi to na jedą to na drugą kupkę. Widze też obok gniazd jedno jajko którym się perliczka nie interesuje (jest ono szare).

Potem te perliczke chyba przenosze do stajni i kładę na jednej kupie jaj a na drugą sadzam brązową kurę.

Mój brat wziął jedno jajko do ręki a potem położył na ziemi bo zaczęło wykluwać się piskle

a raczej same nóżki i zaczęło biegać po stajni a potem się wykluło.

Potem ja wziełam jakieś jajko i pisklęciu pomogłam się wykluć a ono było duże i żółciutkie.

potem wyszłam na pole i zatykałam dziure w ogrodzeniu białą szkatką bo wiedziałam że gdzieś niedaleko jest wąż...

A pare dni temu śniło mi się bardzo dużo gniazd z jajkami a ja z każdego brałam jedno jajko..

Co to mogło oznaczać??

Proszę o interpreetacje :n2

[ Dodano: 2008-06-23, 08:42 ]

Białą szmatką

Posted

Nika2468, sądzę, że możesz oczekiwać jakiegoś przełomowego zdarzenia w życiu, które to zdarzenie będzie dla Ciebie bardzo przyjemne :)

Jajka symbolizują początek czegoś nowego, radość, życie. Tutaj symbolikę tą dodatkowo wzmocniła wysiadująca je perliczka. Wydaje się jednak, że nie jesteś pewna co i jak w jakiejś sprawie. Możesz o pomoc poprosić kogoś bliskiego - i ta porada będzie dobra. Musisz jednak uważać na "przyjaciół", którzy będą chcieli zaszkodzić Twojemu szczęściu, pozdrawiam!

Posted

bardzo dziękuje :n2 :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...