gosia73 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Śniło mi się ze miałam gości była koleżnka ,kolega i ksiądz.Ja smażyłam klopsy(były koloru jasnego ).Nagle zerwał się wiatr otworzyłam drzwi i zobaczyłam ciemne chmury prawie czarne i witr bardzo silny.później gdy wróciłam zaczełam robić kawe ale jej nie dokończyłam bo czułam że bardzo chce mi się spać. Położyłam się i usnełam gdy się obudziłam gości nie było.zbiegłam na dół do mieszkania mojej mamy ,na piecu na patelni były kolopsy te moje i mamy koloru ciemnego jakby spalone ,chciałam posmakować wziełam do ręki i odłożyłam z powrotem.No i sie obudziłam byłam bardzo zmęczona tym snem.Co moze oznaczac ten sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Gosiu, sądzę, że powinnaś uważać, aby nic teraz nie przeoczyć i nie odłożyć za sprawą czegoś innego na bok - może to mieć fatalne dla Ciebie skutki. Pozdrawiam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosia73 Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 No i sen sie sprawdził okazało sie że mam złe wyniki krwi zawsze sprawdzałam częściej a ostatnio odciągałam.Wczoraj jak przeczytałam to odrazu skojarzyłam i rano zrobiłam wyniki.Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze....................? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts