kcaru Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Witam, będę wdzięczna za chociażby ogólną interpretację moich snów W ciągu ostatniego tygodnia miałam dwa sny o wojnie. W pierwszym byłam w pewnym domu z moich towarzyszem, on i ja byliśmy żołnierzami. Wiedzieliśmy, że musimy się wydostać z tych czterech ścian - inaczej zginiemy, bo nasi wrogowie się zbliżali. Wyskoczyliśmy więc przez bardzo malutkie, tylne okienko i wpadliśmy w krzaki, gdzie był przyjazny nam, trzeci żołnierz. Wręczył mi on karabin i choć wiedziałam, że nie potrafię nim strzelać to i tak dawałam sobie radę cąłkiem nieźle i razem w trójkę wygrywaliśmy z naszymi wrogami pomimo, że nas była trójka a tamtych duża grupa. Drugi sen: Byłam z moją "kompanią" (ale nie z tą z poprzedniego snu, z kimś innym) znowu w jakimś domu z bliżej nieznaną mi misją. W pewnym momencie ktoś ogłosił, że w domu jest bomba i: albo uciekniemy (wielka hańba i tchórzostwo!), albo zostaniemy - dokończymy misję, ale na 100% zginiemy z powodu bomby. I ja oraz kilkoro z moich towarzyszy uciekliśmy i śniło mi się, że idę do moich zwierzchników cała zapłakana i wystraszona z powodu mojego tchórzostwa (które uznano za dezercję). Czytałam trochę w sennikach o znaczeniu wojny w snach, ale niewiele to pomogło, bo większośc tłumaczy znaczenie śniącej się BRONI, a nie ogólnych wydarzeń. Dlatego będę wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts