swal_low Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Śniło mi się, że lecę statkiem kosmicznym w kosmosie. Wszędzie jest ciemno, mijam tysiące błyszczących galaktyk o różnorodnych kształtach. Zatrzymujemy się statkiem (bo lecę z jakimiś ludźmi), wysiadamy z kabiny na jakąś planetę. Chodzimy po niej. Planeta jest ciemno-szara, z gładką powierzchnią i kilkoma skałami. Jest dość duża i znajdują się na niej szczątki poprzedniej cywilizacji, tj. zardzewiałe wierze z blachy, fabryki. Wszystko ponure. Co to oznacza? W internecie znalazłam tylko tłumaczenie kosmosu, jako ogółu. Ale nie było ani galaktyki, ani statku kosmicznego, ani innych szczegółów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi79 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Witam , z 10 dni temu miałem sen w którym snię o zainteresowaniu , ponieważ lubię czytać o astronomii , niedawno ubzdurałem sobie że chce miec teleskop ale zacznijmy omawiać sen : no to więc nie dużo pamietam bo to 10 dni temu ale szczegóły najważniejsze pamietam , mam kumpla który mieszka ode mnie 500 metrów , to kumpel ze szkoły , i zawsze z nim gramy w noge dobra sen: no to w snie jest że moj kompel kuba ma teleskop i co noc oglądamy gwiazdozbiory i roztawiamy własnie ten teleskop i patrzymy ale jak ja patrze tak sie dziwnie czuje jak bym spadał , coś w tym stylu , tak jakbym nie był pod wpływem przyciągania ziemskiego . prosze o rozjaśnienie , może to tylko marzenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi79 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 odpowie ktos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts