imkee Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Więc tak. Dzisiaj mi się śniło że byłam w tłumie ludzi z rodzicami i bratem, była noc, na niebie był OGROMNY Wenus mimo że wyglądał jak księżyc ale wiecie jak to jest w snach, poprostu się coś wie i tyle :PP Był oświetlany z Ziemi kolorowymi światłami a ludzie go podziwiali.. jeśli ktoś wie co to mogło znaczyć proszę o odpowiedź<33 dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Więc tak. Dzisiaj mi się śniło że byłam w tłumie ludzi z rodzicami i bratem, była noc, na niebie był OGROMNY Wenus mimo że wyglądał jak księżyc ale wiecie jak to jest w snach, poprostu się coś wie i tyle :PP Był oświetlany z Ziemi kolorowymi światłami a ludzie go podziwiali.. jeśli ktoś wie co to mogło znaczyć proszę o odpowiedź<33 dzięki! za malo szczegolow!opisz dokladnie co bylo w tym snie,jak sie czulas,co tam robilas,czy bylas sama,a nie takie streszczenie!,to jest za malo na interpretacje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imkee Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 heh oki Za wiele nie pamiętam ale pamiętam jeszcze tylko że to był straszny "jarmark" Dużo ludzi i dużo się działo no i ten Wenus. Czułam się bardzo dziwnie, pamiętam że nie chciałam za bardzo nawet oglądać tej planety tylko poleciałam po aparat do jakiegoś hotelu gdzie z mama tata i bratem mieszkaliśmy. W pokoju było ciemno no i dochodziły przez okno tylko te kolorowe światła Wenusa zanim znalazłam aparat Wenus się już "wyłączył", wszyscy się rozeszli a moi rodzice i brat wrócili do tego pokoju rozmawiając o tym co widzieli. A ja potem tak bardzo żałowałam że nie zrobiłam tego zdjęcia i właściwie tylko na tym mi zależało, cały ten tłum wydawał mi się dziwny i te zamieszanie, czułam się jak jedyna która nie była tym zbytnio zafascynowana a wręcz czułam jakby to było coś komercyjnego, jakby tego Wenusa 'wystawili' specjalnie na pokaz a mimo to on był prawdziwy, dziwne wiem Podkreślam że jestem fotografem-amatorem więc z tymi zdjęciami to na pewno tylko przez moją chorobę ) Choć może nie tylko.. sama nie wiem. Proszę o chociażby ogólną interpretację : xx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts