sosik89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Witam Śniło mi się, że jechałam z moim chłopakiem samochodem. Ja siedziałam na tylnym siedzeniu a on prowadził. Jedyne, co widziałam całą drogę, to był jego żółty t-shirt, kołnierzyk był innego koloru, wydaje mi sie, że brązowego, ale dokładnie nie pamiętam. To wszystko, co pamiętam z tego snu... Wie ktoś, co ten sen oznacza? :icon_lol:
Guest truskawka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Witaj, spróbuje zinterpretować Twój sen. Myślę, że możesz spodziewać się pomocy z zewnątrz w jakieś sprawie, która jest w toku. Może też być tak, że inni wywierają na Ciebie zbyt silny wpływ i podejmują za Ciebie decyzje. Być może tą osobą jest Twój chłopak.
sosik89 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 hmm... no zgadza sie mój chłopak ma na mnie silny wpływ ale co do podejmowania decyzji nie robi tego za mnie... dziękuję za pomoc
Guest truskawka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Proszę bardzo ale co do podejmowania decyzji nie robi tego za mnie... no to dobrze, że tego nie robi za Ciebie
Recommended Posts