wciagamnosemgumizelki Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 co oznacza sen, w którym buduję mały drewniany domek z moją mamą? później pojawia sie miłość mojego życia i mówi do mnie, ale mojej mamie nie podoba sie ten chłopak. prosze was o interpretacje ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wciagamnosemgumizelki Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 proszę, pomóżcie mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Budowa domu pokazuje proces kształtowania samego siebie... Nie dramatyzuj, nie powielaj postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monmoon Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 dokladnie .dom to twoja podsiwadomosc i to co w niej masz poukladane:) najwyrazniej probujesz sobie poukladac relacje z kolesiem i matka,nie ma tu nic wielkiego do tlumaczenia;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Nie tyle podświadomość, co cała osoba. Dom posiada wnętrze i fasadę, tak samo jak my. To nasz system wartości, który (jak wynika z powyższego snu) w dużej mierze pomaga kształtować matka. Można też coś powiedzieć na temat materiału z którego dom jest budowany. Mały drewniany domek symbolizuje wchodzenie w etap charakteryzujący się poczuciem odrębności (niby domek ciasny, ale własny); drewno nie jest jednak materiałem najtrwalszym, po czym zaryzykowałabym wniosek, iż wciagamnosemgumizelki jest jeszcze osobą stosunkowo młodą. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wciagamnosemgumizelki Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts