kasiunja Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 a wec snilo mi sie, ze zareczylam sie z osoba z ktora sie spotykam wlasciwe widujemy sie raz na jakis czas. dal mipiekny pierscionek. potem ukradla mi go cyganka, ale ja to zauwazylam i go jej odebralam.
Sephira Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 Witaj kasiunju, Zaręczyny we śnie zwiastują szybkie zakończenie kłopotów i poprawę sytuacji, a wręcz spełnienie życzeń, również otrzymanie pierścionka to symbol wielkich zmian jakich dokonasz (jeśli miałoby chodzić o zaręczyny w życiu realnym, to śniłabyś raczej o kupnie pierścionka ). Jednym słowem czekaj Cię teraz kilka zmian na lepsze, jednak uważaj! Cyganka przestrzega przed ostrożnością w sprawach materialnych, bądź ostrożna tak jak i we śnie, gdzie zauważyłaś że skradziono Ci pierścionek. Nie wiem czy kontakty z tą osobą, z którą się spotykasz są jedynie kwestią prywatną, jeżeli łączą Was również interesy, to cyganka może Cię też przestrzegać przed osobą, dzięki której przeżyjesz piękne chwile. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi