Skocz do zawartości

Proszę o interpretacje snu...Śmierć .....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam...Chciałabym prosić o interpretacje snu...nigdy jeszcze tak się nie czułam...sen wydawał sie taki realny....

Dzisiaj w nocy przyśniło mi się że mój partner nie żyje...nie było w śnie tego jak umarł z jakich powodów...tylko poprostu świadomośc i wiadomość że nie żyje...

Chodzilam po miescie zalatwiajac jakies sprawy i wciąż płakałam....wciąż towarzyszyła mi świadomość ze jego juz nie bedzie,że nie mogłam nawet sie z nim pozegnac...ze bedzie mi brakowac ....ze nie porafie sie z tym pogodzić...(dodam ze tego dnia zanim połozylismy sie spać strasznie sie pokłóciliśmy)

W snie wystepowała jeszcze scena ze byłam w szkole(niie uczymy sie,partner pracuje ja zajuje sie córka) i w szkole powiedziano mi ze pieniadze ktore miał w portwelu(nie wiem skad go miałam) chciałam oddac jego rodzicom..ale powiedziano mi ze tylko jesli jakis prawnik sie zgodzi....

Najbardziej z tego snu jednak pamietam to uczucie tesknoty,,,,ta swiadomosc i załamanie..płacz,rozpacz....

Bardzo prosze o interpretacje...z góry dziękuje:)

Napisano

Karolciu sen min.jest sposobem na pozbycie sie napięc jakie towarzyszyły nam podczas dnia.Piszesz ,ze pokłóciłaś sie ze swoim partnerem We snie płakałas ,widziałas go umierającego .Sen Twoj oznacza oczyszczenie i ulge zwiazana z napięciem emocjonalnym .Oznacza tez pogodzenie sie z partnerem i radosc z tym związaną.Wszystkiego dobrego życzę.Miriam

Napisano

dziękuję bardzo...za interpretacje:) bo już miałam czare mysli..że pewnie to wróży bezpowrotny rozpad naszego zwiazku albo cos takiego.....Dodam że juz sie pogodziliśmy...z samego rana...więc mysle że bedzie dobrze:):)Jeszcze raz bardzo dziękuje;*