Skocz do zawartości

Prosba i interpretację snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiś miesiąc temu zamówiłam u złotnika obrączki, no i czekam teraz na odbiór. Natomiast dziś miałam taki dziwny sen...odebrałam obrączki no i mojego narzeczonego była idealna, zgodna z zamówieniem. Natomiast moja była okropna, w ogóle nie taki wzór. NAjgorsze było to,że się rozpadła po prostu na pół. Tylko moja. Proszę o pomoc, bo nie wiem co to oznacza. Chyba brak jest związku z rzeczywistością, bo nie myślałam o nich juz dłuższy czas. Z góry dziękuję

Napisano

Wiesz ja na Twoim miejscu przemyslalabym decyzje o slubie, poniewaz ta obraczka moze oznaczac, ze on zlamie ci serce i nie bedziesz zadowolona z zycia razewm z nim.... Badz zerwane zareczyny.......

Napisano

tak jak pisze Princess, obrączka która pękła oznacza niezgodność charakterów a nawet żałobę.

Pozdrawiam.

Napisano

Dziekuję za odpowiedzi, ale może uściślę mój sen,bo to, co miałam na palcu to definitywnie nie była obrączka...jakby to powiedzieć,zamówiłam obrączkę, a dostałam pierścionek, brzydki i cienki...no ale faktycznie pękł. Zdjęłam z palca, chciałam obrócić, po czym się skrzywił i pękł...Szczerze, to załamałam się tymi interpretacjami;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...