saritha_86 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) Dziś śniły mi się dwie obrączki. Byłam w jakiejś szkole (wyglądał jak internat) i na palcu u jakiejś dziewczyny widziałam piękną złotą obrączkę. Jak szłam korytarzem to zatrzymała mnie jakaś chyba nauczycielka - wyglądała jak wiedźma. Ja początkowo nie chciałam z nią rozmawiać ale w końcu się zatrzymałam a ona zapytała mnie dlaczego tamta dziewczyna wyrzuciła jakąś drugą obrączkę i mi zaczęła ją pokazywać (Ta obrączka złota wyglądała u góry normalnie (chodzi mi o wielkość tego krążka), miała chyba nawet cyrkonie, ale u dołu zwężała się bardzo tworząc maleńką niteczkę (nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam). Ja wiedziałam podświadomie, że to od niej była ta wyrzuconą obrączka i powiedziałam jej, że może jej się nie podobała, bo bardziej przypomina pierścionek niż obrączkę... To wszystko co pamiętam A jeszcze jedno - wczoraj zaś śniła mi się prześliczna panna młoda w sukni ślubnej i jeszcze piękniejszym koronkowym welonie (i nic więcej nie pamiętam) Co mogą oznaczać te sny???? Edited October 28, 2010 by saritha_86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chilidk Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Obraczka/ki oznaczaja wiezienie. Mozna to tlumaczyc, iz sie dowiesz o czyims uwiezieniu lub bedziesz sama ofiara "wieziennictwa" z czyjejs strony. Nie poddawaj sie. Slubna suknia oznacza smierc. Moze to byc ktos z rodziny lub po prostu dowiesz sie o czyjejs smierci, niekoniecznie najblizszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts