siekiera_7 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Czasami sni mi sie ten sam sen, i jest on dokładnie taki sam, każdy szczegół. Nie wiem co to znaczy. A data kiedy sen mi się śni za każdym razem nie jest ze soba jakos powiązana Mój sen: Jestem na ulicy, a dokładnie siedze przy krawężniku i jedzie ciężarówka. Ulica jest jedno pasmowa, tzn że w jedną strone jedzie auto a obok pas i w drugą A więc ta ciężąrówka, zcazne jeszcze że nie widac kierowcy, jest wielka i jedzie coraz szynciej i jest coraz bliżej mnie i ja chce zejśc z ulicy na chodnik, ale jakoś sie podnieść nie moge, i ciagne za krawężnik, ale nogi odmawiaja posłuszeństwa:_smutny: Nie mam zielonego pojęcia, co może oznaczać ten sen...Może mi ktoś pomóc? Była bym wdzięczna:z_jezorem_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
olga8 Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Mi śni się, że nie mogę zatrzymać samochodu i pędze coraz szybciej i szybciej - straszne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekiera_7 Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Dzieki za waszą interpretację. To zabrzmi dziwnie banalnie, ale czuje że moge o wiele więcej;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olga8 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Kaffka twoja interpretacja jest bardzo trafna, rzeczywiście ostatnio czuję się bardzo zagubiona i nie mam za bardzo wpływu na wszystko co się wokół mnie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts