Jump to content

Wojtek, dotyk piersi, mycie włosów,znikające auto,nieżyjący tato

zbojnicka.dziewka

Recommended Posts

Wojtek, dotyk piersi, mycie włosów,znikające auto,nieżyjący tato

Po kolei.

Odnowiłam niedawno znajomość z kolegą, który mieszka w USA (Wojtek), śniło mi sie że przyjechał, był u mnie w domu, byłam w szlafroku ("po domowemu")-ON dotykał moich piersi byliśmy w moimmałym pokoju, Poszłam do łazienki myć włosy, woda była brudna, brązowa, tak jakby ktoś czyścił rury, czasami leciała czysta..

W międzyczasie w domu pojawili sie inni. Mój ojciec (nie żyje) pojawił sie na chwilę, przeszedł z pokoju do kuchni? zamieniliśmy chyba też jakieś zdanie, Pojawiła się Ula-moja koleżanka, z którą nie łączą mnie bliższe kontakty, oraz kuzynka owego Wojtka-dziewczyna, której nigdy nie widziałam, nie znałam.

Dziwny wątek auta. Sportowy ładny samochód. Stał koło mojego bloku- własność Wojtka. Dał mi do niego kluczyki, alarm, etc.

Dziwne, bo kilka razy w śnie był motyw, że ktoś to auto zabrał, a miałam w rekach alarm i zastanawiałam się-czy zamknełam samochód,,

Raz samochodu nie było, raz był (na tym miejscu), auto było chyba czarne, ale był motyw, kiedy było zaszronione! i pod szronem było koloru niebiesko-szary metalik..

Pamietam zadzwoniłam do koleżanki, która jest w Edynburgu, (a była w śnie w naszym mieście), że wybieram sie do sklepu IKEA w Warszawie (tym Wojtka samochodem) i może ze mną jechać,,,dziwne, bo mam prawo jazdy, ale autem nie jeżdzę...

WIĘC PROSZĘ BARDZO O POMOC W ROZSZYFROWANIU TEGO SNU,