Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, proszę o pomoc, śnił mi się mężczyzna, nie widziałam twarzy, jedynie kolor włosów, były ciemne. W śnie stoi na środku pustego pokoju przodem do mnie strzelał sobie w głowę, a ja nic nie robiłam, po prostu stałam i patrzyłam. Sen śnił mi się dzisiaj kilka razy bo za każdym razem się budziłam.

Nie potrafię zrozumieć dlaczego mi się coś takiego przyśniło.

Pros o pomoc w interpretacji. Jestem zaniepokojona

Napisano

Witam!

W twoim snie najważniejszym symbolem jest pokój bo on odzwierciedla twoje wnętrze - pokój jest pusty zaś ty stoisz i nic nie robisz to jest podkreślenie symbolu pustego pokoju czyli braku działania. Mężczyzna w snach to również symbol działania wszystko co męskie w snach oznacza ruch, działanie a ty w śnie "swojego" mężczyznę zabijasz, zabijasz go bezczynnością. twoja podświadomość pokazuje ci że stojąc w miejscu po prostu się cofasz, nie podejmując działań marnujesz szansę daną ci przez los lub też ciężko przez ciebie wypracowaną.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano (edytowane)

Witam, ja mialam podobny sen, szłam lasem z psem i nagle moim oczom ukazał się wisielec, zaczełam uciekać aż nagle zobaczylam ze na kamieniu siedzi SPAM czas się na niego gapiłam, nie wiedzialam co zrobić i zaczelam sie do wisielca wracac! Niestety obudzil mnie budzik w momencie jak mialam zobaczyc jego twarzy ale nigdy nie poczulam takiego strachu przez sen... Co moglo oznaczac to ze snil mi sie wisielec i kruk?

Edytowane przez Ismer
SPAM
Napisano

@anusiak90 Pierwsze skojarzenie jakie miałam to próba kontraktu ze strony jakiegoś ducha z Tobą lub jakiś inny przekaz realnego wydarzenia, które z jakiegoś powodu dane Ci było poznać. Chociaż może chodzi faktycznie o jakąś przenośnię. Nie widzisz kim jest ten mężczyzna, ale czy nie jesteś świadkiem, jak ktoś w twoim otoczeniu podejmuje destrukcyjne decyzje mogące zniszczyć jego karierę, relacje. We śnie prześladuje Cię obraz bierności i milczącego przyzwolenia na tą tragedię.

@jogidani Każdy sen do interpretacji umieszczamy tutaj w osobnym temacie zgodnie z zasadami zawartymi w regulaminie działu. Nie podpinamy się pod tematy innych osób chcąc uzyskać wyjaśnienie nawet jeśli tematyka jest pokrewna.