NataliaSny Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 (edited) Nie wiem od czego zacząć może od bójki w szkole. Jakiś chłopak nazwał mnie ” dziwką ” etc. to się z nim szarpałam i jebłam go w oko no i oczywiście ma podbite oko dalej się mnie bał, omijał szerokim łukiem. Potem wracam do domu ok 3 w nocy i widzę moją przyjaciółkę która powiedziała że dziś nie może zostać w domu bo chroni ubezpieczenie (wtf) , no zaprosiłam ją do siebie. Potem od mojego chłopaka dzwoni jakaś dziewczyna i pyta się czy szybko biegam. a ja że nie bo wg nie umiem biegać xd . Potem przyszła z moim chłopakiem i kazałam im być cicho bo rodzice śpią a jest 3 w nocy. ( ostatnio oglądałam film ” Książe i ja ” ) Wyszło że jestem na jakiejś impezie i szukam mojego chłopaka ( a w świecie rzeczywistym chwilowo mi się z nim nie układa i myślę nawet o zerwaniu ).. On byl królem Edwardem, ale miał postać mojego chłopaka a ja królową ( tak jak w filmie który oglądałam ) , szukałam go bardzo długo, bo prosiłam do siebie każdą osobę pokolei i go znalazlam byłam z nim w tym śnie bardzo szczęśliwa i wg ,na koniec go pocałowałam i sie obudziłam… Edited July 6, 2013 by NataliaSny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Natalia, proszę pozbądź się wulgaryzmu z posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts