Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.. Dzisiaj mialem charakterystyczny sen, wiążący sie z pewną liczbą.. Więc zaczynajny:

Bylem w dużym mieście- Wrocławiu w jakiejś kawiarni.. Rozmawialismy nie pamietam o czym, ale pozniej gdy wyszlismy z tego budynku, zaproponowałem byśmy coś zjedli.. Ona powiedziała abym strzegł sie liczby 24, 13. Gdy milelismy zakręt pojawilo sie ok. 5 barów z napisem w nazwie 24 13, a kobieta wciaz powtarzala mi abym uwazal na te liczby.. we śnie tak chciale je zapamietac i zapisalem sobie w telefonie, gdy rano sie obudziłem to sobie przypomnialem te liczby.. I teraz mam pytanie, czy powinienem tych liczb przestrzegać? Czy to poważny sen? Proszę o odpowiedź . Pozdraiwam.

Napisano

Asto,

Bywa, iż 24 występująca we śnie ostrzega, Cię przed sytuacjami, w których zostanie Ci coś narzucone, wbrew Twojej woli. Będziesz musiał walczyć o swoje racje. Mimo nacisków powinieneś za wszelką cenę starać się, by pozostać wiernym własnym przekonaniom.

13 natomiast sugeruje, że pozostajesz z kimś w bliskich stosunkach wbrew swojej woli. Może to wynikać z poczucia obowiązku w stosunku do kogoś. Prawdopodobnie chcesz zerwać tę znajomość, ale nie potrafisz się na to zdobyć.

To by się nawet łączyło w pewną całość - chcesz zerwać jakąś znajomość, bo ktoś wywiera na Tobie zbyt dużą presję i narzuca Ci swoją wolę.

Sam symbol kawiarni jest ostrzeżeniem - wpadniesz w pułapkę wrogów mieniących się Twymi przyjaciółmi, bądź kobiety, która będzie próbować Cię uwieść i wykorzystać.

Kobieta we śnie wyraźnie mówi, byś się tych liczb wystrzegał, prawdopodobnie więc jeszcze nie znalazłeś się w takiej sytuacji, ale może jesteś na "dobrej" drodze.

Pozdrawiam.

Napisano

Dziękuje za odpowiedzi.. Postaram sie wziąść ten sen za poważne ostrzeżenie. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...