Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! :)

Ostatnio śniło mi się, że byłem z jakąś dziewczyną na przystanku, czekając na autobus. Była ładna pogoda, miałem na sobie jeansy i swoją szarą bluzę, ona miała na sobie czerwoną bluzę (?) choć dokładnie nie pamiętam. Miała czarne włosy spięte w kucyka i zielone oczy. Przez cały sen tuliliśmy się do siebie, jakbyśmy byli parą i bardzo się kochali. Pod koniec snu podjechał autobus, pocałowaliśmy się na pożegnanie i ona do niego wsiadła. Ja zapuściłem się za nią i stanąłem w otwartych drzwiach, patrząc jak idzie usiąść i uśmiecha się do mnie. Potem wysiadłem i czekałem na swój autobus. Chwilę później sen się urwał. Obecnie jestem zakochany w pewnej dziewczynie w mojej okolicy, ale jestem na razie zbyt nieśmiały, aby podejść i zagadać. Mam ją w znajomych na Facebooku, jest koleżanką z klasy mojej kuzynki. Nie wiem co to wszystko może oznaczać, z góry dziękuje za wyjaśnienie! :D

Napisano

Nic dobrego z tego snu nie wynika, ta dziewczyna ucieknie Ci sprzed nosa być może z powodu Twojej niesmiałości jak później opisujesz i poczekasz sobie na kolejną. Popracuj nad nieśmiałością - zobacz jesli nic nie zrobisz sytuacji nie zmienisz - a jeśli coś zrobisz to albo nawiążesz z nią kontakt albo spiprzysz wszystko. W dalszym życiu zobaczysz, że lepiej coś zrobić nawet jak nie wyjdzie niż stać obok i patrzeć jak jakaś szansa ucieka Ci sprzed nosa. Twój wybór. Niesmiałość to wada, nic dobrego i z czegoś wynika. To jest do naprawienia.

Napisano

Dziękuje za odpowiedź. Postaram się przełamać swoją nieśmiałość, drugiej takiej szansy mogę już nie mieć :) Pozdrawiam i jeszcze raz serdeczne dzięki! :D

Napisano

Spokojnie, będziesz miał tyle szans w życiu ile będziesz chciał mieć. To są doświadczenia z młodości które uczą - ostatnio był na youtube taki podryw na lewandowskiego

- pooglądaj sobie inne filmiki tej grupy whatever - np. na Messiego niezłe:) śmiałości nie przełamiesz od razu będzie stopniowa pewnie. Pooglądaj sobie jak po prostu rozmawiają, nie trzeba robić czasem nic spektakularnego trzeba być otwartym, rozmawiać i być sobą. Często nie ważne co mówisz tylko jak mówisz. Poznasz wtedy więcej dziewczyn. Pewność siebie i wiara w zyciu są potrzebne ale takie na miarę Twoich możliwości. Porażkami się nie przejmuj za bardzo, Ty też nie każdą dziewczynę akceptujesz. Powodzenia.