tynkaa Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Dziś, śnił mi się bardzo dziwny sen. Chodziło to, że śniło mi sie, jak całowałam się ze swoim chłopakiem, (wieczorem myslałam o następnym naszym spotkaniu, więc ok) i w tym czasie zaczęły wypadać mi zęby, ale nie te normalnie, zdrowe, tylko te popsute, lub same plomby (wiem, że zęby to bardzo złe sny, ale czy sen mógł wziąć się z tąd, że często myślę o tych swoich słabych zebach..? powiedzcie, że tak.. ) Jeszcze wcześniej, miałam dwa sny z psem, który ciągał mnie za nogawkę, strasznie mnie tym wkurzał, więc go udusiałm (!?) Może to poprpstu dla tego, że dużo dziwnych myśli chodzi po mojej głowie, a nie że stanie się coś złego.. może ktoś mógłby mi pomóc??
_Domi_ Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Dziś, śnił mi się bardzo dziwny sen. Chodziło to, że śniło mi sie, jak całowałam się ze swoim chłopakiem, (wieczorem myslałam o następnym naszym spotkaniu, więc ok) i w tym czasie zaczęły wypadać mi zęby, ale nie te normalnie, zdrowe, tylko te popsute, lub same plomby (wiem, że zęby to bardzo złe sny, ale czy sen mógł wziąć się z tąd, że często myślę o tych swoich słabych zebach..? powiedzcie, że tak.. ) . -Takie myśli mogą powodować własne taki sen ,zwłaszcza jeśli się ma problemy z zębami i czuje się potrzebę udania do dentysty. Ale i mogą oznaczać pragnienia pozbycia się starych zmartwień, problemów i maga one dotyczyć również Twojego chłopaka .Weź pod uwagę że wypadają Ci zepsute zęby więc pozbywasz się czegoś co Ci przeszkadza . Jeszcze wcześniej, miałam dwa sny z psem, który ciągał mnie za nogawkę, strasznie mnie tym wkurzał, więc go udusiałm (!?) Może to poprpstu dla tego, że dużo dziwnych myśli chodzi po mojej głowie, a nie że stanie się coś złego.. może ktoś mógłby mi pomóc?? Co do tego snu: Czy ostatnio nie czujesz się przez kogoś atakowana ? Czy ten pies wyglądał na takiego który chciał Ci zrobić krzywdę ?Czy po prostu Tylko Cię ciągnął? Jaki był duży ? Sen można by potraktować jako ostrzeżenie ale tez może przedstawiać Twoja impulsywność .Może ktoś lub coś nie daje Ci spokoju a Ty chcesz się tego w jakiś sposób pozbyć ,raz i na zawsze.. .Dlatego zadałam te pytania. Pozdrawiam.
Gość winteer Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Jeszcze wcześniej, miałam dwa sny z psem, który ciągał mnie za nogawkę, strasznie mnie tym wkurzał, więc go udusiałm (!?) Może to poprpstu dla tego, że dużo dziwnych myśli chodzi po mojej głowie, a nie że stanie się coś złego.. może ktoś mógłby mi pomóc?? Wiele zależy od tego, jak się ten pies zachowywał w stosunku do Ciebie? Jeśli pies zachowywał się przyjaźnie, to sen może jeszcze oznaczać że ktoś będzie chciał Cię ochronić przed popełnieniem poważnych błędów, a ty poprostu nie przyjęłaś jego pomocy (uduszenie). Jakie Ty masz skojarzenia
tynkaa Napisano 17 Marca 2009 Autor Napisano 17 Marca 2009 Jeśli chodzi o tyn drugi sen, to pies wyrażnie mnie atakował, ja się broniłam, odciągałam go od siebie, dusiałam, aż w pewnym momencie zdychał..
Gość winteer Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Jeśli tak.. to mnie się kojarzy z fałszywym przyjacielem, będzie chciał Cię wykorzystać... na szczęście w miarę szybko się na nim poznasz. Czy w Twoim otoczeniu jest ktoś taki?
tynkaa Napisano 17 Marca 2009 Autor Napisano 17 Marca 2009 W sumie jest jedna osoba, na której niedawno się trochę zawiodłam.. czy może mnie jeszcze coś w tej sprawie spotkac??
Gość winteer Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 wydaje mi się , że są dwie możliwości: albo to sen świadczący o wspomnieniach z przeszłości i tej osobie albo to całkiem nowa sytuacja
Rekomendowane odpowiedzi