betsi Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Śnił mi się orzeł biało czarny, siedział na moim parapacie z drugiej strony okna, pukał w okno i co jakiś czas rozpościerał swoje ogromne skrzydła. Prosze o interpretację tyego snu.
el argento Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 A jest ktoś kto kojarzy Ci się z orłem i z którą to osobą np. korespondujesz przez neta?
betsi Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Napisano 20 Kwietnia 2009 z wieloma osobami korespodnuję przez neta , a nikt nie kojarzy mi się z orłem, a co to oznacza?
Gość winteer Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Śnił mi się orzeł biało czarny, siedział na moim parapacie z drugiej strony okna, pukał w okno i co jakiś czas rozpościerał swoje ogromne skrzydła.Prosze o interpretację tyego snu. Orzeł może dotyczyć Twoich planów na przyszłość... możliwe że ma to związek z samodzielnością a pukanie w szybę może oznaczać że czas najwyśzy zdecydować się na zrobienie kroku na przód. To symbol zaproszenia do życia na własną rekę (na wolności) i zapowiedź pomyśnego okresu. Orzeł w bardziej symbolicznym znaczeniu oznacza wędrówkę, migrację z domu w kierunku świata.
Rekomendowane odpowiedzi