Jump to content

kościół, wyrzuty sumienia...

mardolada

Recommended Posts

Śniło mi się ze byłam z rodzicami i dwoma znajomymi (dokładnie nawet nie wiem jakimi) w kościele i kradliśmy jakies drogie korale z obrazów i inne cenne rzeczy. Później leże w łóżku i jakiś helikopter leci xD gdy go uslyszałam, wstałam i w tym momencie na miejscu gdzie lezałam pojawiło sie jakies światło zza okna i ktoś powiedział "już po niej" xD nastepnie poszłam do sypialni rodziców z strasznymi wyrzutami sumienia i powiedziałam ze ukradłam te rzeczy w kościele i dałam im pieniądze żeby dali je jako ofiare w kościele (te pieniadze były za skradzione przedmioty). Pózniej była scena jak byłam na ślubie mojej siostry ale mało z tego pamietam:) Ktoś wie może co to znaczy? :)

Wyrzuty sumienia w twoim śnie to zapowiedź spelnienia aspiracji i pomyślnosci. To pozytywny znak, ciesz się:D

mardolada, sen ukazuje sytuację, w której dopuszczasz się postępowania nie zgodnego z pewnymi zasadami (moralnymi). Po jakimś czasie odczujesz wyrzuty sumienia z tym związane, jednak zauważ iż we śnie idziesz wyznać prawdę rodzicom dopiero, kiedy Cię ktoś ściga, kiedy prawda wyszła na jaw i znalazłaś się w sytuacji zagrożenia. Myślę, że sen ma na celu Cię przestrzec - zastanów się, czy warto postępować w pewien sposób.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...