juska18 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 moj chłopak miał sen ze był w domu ze swoja była rozmawiali ze soba było wszystko ok wyszli na zewnatrz do ogrodu na ławke i zaczeli sie kłocic o stare czasy nie mogli dojsc do porozumienia ona wstała i odeszła....opowiedział mi ten sen i postanowiłam go tu napisac bardzo prosze o szybka odpowiedz niepokoii mnie on troche.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 skoro odeszla to nie ma sie czym niepokoic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Jeżeli to Ciebie niepokoi ten sen a nie jego, to czy on w ogóle wie, że pytasz o takie rzeczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja_Alicja Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 sny sa snami , moga nam cos ukazywac, byc proroczymi , ale snic moga nam sie poprostu zywkle glupoty jesli ja kogos dawno nie widze i spotykam ta osobe , rozmawiam , to w nocy mi sie ona sni - to tylko przyklad , bo nie kazdy sen cos nam mowi zgadzam sie z osobom -skoro odeszla to nie ma sie czym niepokoic. - oni tak jak w snie nie pasuja do siebie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts