ewuchamike Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Proszę pomóżcie bo bardzo się martwie.Sniło mi się dwa dni pod rząd,że trzymam w objęciach mojego małego synka i unikamy różnych niebezpieczeństw.On jest cały czas do mnie przyklejony,ale w między czasie szukam mojej starszej córki i nie mogę jej znaleźć i w końcu uświadamiam sobie,że już jej nigdy nie zobacze.Strasznie źle się czuję po tych snach.Pomóżcie mi zrozumieć co może mnie lub dzieci spotkać. Cytuj
Katamaradze Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Kochana. pragniesz uchronić swe dzieci przed różnymi rzeczami, których w rzeczywistości się obawiasz. To naturalne, że podświadomość przekazuje Ci jak bardzo starasz się chronić swoje dzieci. Syn jest do Ciebie przywiązany bardziej bo jest malutki a córka, to obawa przed rozdzieleniem od gniazda rodzinnego, które kiedyś w końcu musi nastąpić. Nauczmy dzieci latać dając im skrzydła i zaakceptujmy, że wychowujemy je dla świata. To bardzo ciepły sen. Każda matka bardzo kocha swoje dzieci. Pozdrawiam! Cytuj
ewuchamike Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Napisano 2 Czerwca 2010 :-) Bardzo dziękuję.Chyba się uspokoiłam. Cytuj
ewuchamike Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 Już wiem co mówiły do mnie te sny.Zostałam bez zasiłku wychowawczego bezpowrotnie(zaginiona córka,której juz nie odzyskam) I mam problem bo musze wrócić do pracy a nie mam z kim zostawić mojego synka(stąd to tulenie go). Cytuj
Katamaradze Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 przykro mi;/ niestety tak czasem bywa, nie da się przewidzieć wszystkiego. Pozdrawiam!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi