Dża Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Witam Miałabym prośbę o interpretację mojego snu. Stoję na chodniku obok jakiegoś wyjazdu. Wszędzie jest śnieg i lód. W pewnym momencie z tego wyjazdu wyjeżdżają tiry i auta ciężarowe, które jadą bardzo powoli. Nagle obok mnie pojawia się dwójka dzieci: chłopczyk i dziewczynka ( w wieku 3-4 lata). Wyglądają trochę jak bliźnięta, mają takie same kolory oczu i blond włosy. Chłopczyk jest jednak odrobinę wyższy. Stoją przy mnie w koszulkach z krótkim rękawem. Ja i te dzieci machamy jednemu z odjeżdżających tirów. Nie wiadomo kiedy chłopczyk stoi między kołami jadącego kolejnego tira, szybko go z tamtąd zabieram. Podziękował mi i zwrócił się do mnie mamusiu. Zciągam swoją kurtkę, opatulam nią obojga, biorę na ręce, po czym obracam się w stronę odjeżdżającego tira (temu komu machaliśmy), jakby była w nim bliska nam osoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi