PewnaMadzia Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 (edited) Miałam bardzo dziwny sen: spałam w swoim pokoju i w nocy przyszedł do mnie anioł- przystojny mężczyzna o blond dłuższych blond włosach. Chciał ze mną odbyć stosunek tłumacząc, że (ja, nie on) "muszę to zrobić, bo to mnie do czegoś przygotuje". Ja się opierałam (ale jakoś dziwnie słabo- w stylu "ja nie chcę, ale wiem że i tak moja odmowa nie pomoże"), ale on się na mnie położył, i że tak powiem zrobił co chciał. Mnie to bardzo bolało (stosunek-jestem dziewicą, mam 18 lat). On odszedł a ja zauważyłam zakrwawione prześcieradło. Co to może oznaczać? Obudziłam się z dziwnymi i mieszanymi uczuciami, jestem wręcz wystraszona :nie_na: Edited June 5, 2010 by PewnaMadzia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Czy myślałaś o rozpoczęciu współżycia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PewnaMadzia Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Nie mam za specjalnie z kim. I nie zamierzam się z tym spieszyć. Ale z całą pewnością czasem o tym myślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Myślę, że anioł w tym śnie chciał podkreślić Ci wagę tak ważnego wydarzenia w życiu kobiety, utwierdzić Cię w Twoim przekonaniu, że nie ma się do czego spieszyć. Chciał zwrócić Twoją uwagę na to, że to jest naprawdę istotny moment, który często może się wiązać z bólem i rozczarowaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PewnaMadzia Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Dziękuję serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Nie ma za co Życzę więcej tak pozytywnych i wyrazistych snów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts