Skocz do zawartości

STACZANIE SIE

Gość Natusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Natusia
Napisano

Hej, nazywam sie Natalia. Moje sny sa zazwyczaj ponure. Jednym z takich snow jest ostatni. Bylam na wsi caly czas cos jadlam, nagle zle sie poczulam i zaczelam staczac sie z gorki. Bylam zepchana przez moich przyjaciol. Pottem pojawily sie wymioty :( Nagle znalazlam sie w swoim pokoju polozylam sie do lozka a pozniej slyszalamtylko krzyki mojej mamy zeznowu w lozku leze. Kto jest w stanie wyjasnic ten sen? Moj mail [email protected][/center]

Napisano

prawdopodobnie uwazasz sie za gruba osobe ktora jest odtracana przez otoczenie... w dodatku czujesz ze nikt nie rozumie twoich problemow...

Napisano

Natusia, czy masz problem związany z jedzeniem, właśnie? I z dbaniem o linię? Pozdrawiam.

Napisano

Natusia - Może; czy czujesz się niedoceniona i gorsza? Mam wrażenie, że trochę boisz się brać co "daje Ci życie" - masz zaraz wyrzuty sumienia, że to nie należy się Tobie. Czy są osoby, które poniżają Cię lub wzbudzają w Tobie kompleks niższości?

Ważna jest praca nad wzmocnieniem pewności siebie, docenieniem tego co posiadasz.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...