Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej Wszystkim

mam do Was prośbę,

dzisiaj miałem dośc dziwny i wrecz obrzydliwy sen bo sniło mi się że jadłem szczura( nie pamiętam czy jeden czy więcej) ale dosłownie wszystko czułem w ustach ! do tego stopnia że jak się obudziłem to miałem ochotę tylko na wymioty :(

z reguły rzadko mi sie coś śni, a jak cos to raczej bardziej neutralne i przyjemne i dlatego zaciekawiło czy to może mieć jakieś znaczenie. Niewiem czy to ważne ale ostatnio zakochałęm sie w pewnej dziewczynie... zacząłem pracować nad sobą ( zrzucanie wagi :D ) itp.

dzięki za Waszą pomoc :)

Napisano

Hmmm wygląda na to, że boisz się czy na nią zasługujesz...

Napisano

A nie jest to tak jakby przez to zjedzenie chciał zwalczyć w sobie właśnie te negatywne cechy? Atapi wiem że jesteś lepsza w interpretacji ale to dla mnie tak wygląda. Konflikt ze samym sobą chcesz pokonać w sposób być może niedopowiedni, zastanów się czy coś co robisz Ci nie szkodzi.

Napisano

Atheo- jedzenie we śnie ma wydźwięk seksualny, dlatego tak ostrożnie tutaj interpretuję :))

Napisano

szkoda ze nie podales wiecej szczegolow.szczur ktorym sie brzydzisz jest prawdopodobnie jakims ciezkim problem i skoro go jadles a wspomniales tez o zrzucaniu wagi moze symbolizowac walke z tym problemem.nie wiem czy ciezko ci przychodzi zrzucanie wagi ale jesli tak to moze w tym rzecz...

Napisano (edytowane)

hej dzieki :)

więcej szczegółów... jesli chodzi o walke z waga to jakis tydzien temu podjalem ostateczna decyzje ze koniec lenistwa :P moze rzeczywiscie to jest to, odkad pamietam uwielbiam siedziec w kuchni i

gotowac rozne pysznosci ( z nadwaga nie mam jakiegos bardzo duzego problemu - jakies 10-15kg mam zamiar zrzucic i poki co dobrze mi idzie ) chociaz czasem jakos czuje wrecz wstret do jedzenia ...

a co do Atapi to ten wydzwiek seksualny tez by sie zgadzal, wiadomo jak cwierc wieku skoczy czlowiekowi to ma juz kilka blizn na duszy a tu nagle dostalem w leb strzala amora i jest walka miedzy sercem a rozumem :(

i tak 1 krok do przodu krok do tyłu normalnie zwariuje :) czuje sie jak nastolatek - motyle w brzuchu, mieszanie imion itp ... uehhh

moze chodzi o strach bardziej przed tym czy uda mi sie ja w koncu przekonac do siebie ....

a jesli chodzi o szczura to byl gruby, futrzasty, taki jakby bez kosci tylko same flaki w worku ... obrzydliwy :P

Edytowane przez pabloo
Gość Indhi
Napisano

Ten sen oznacza, że masz rywala dziewczyna jest zainteresowana jakimś innym chłopakiem...

Gość Indhi
Napisano

jest szansa, ponieważ z jej strony to fatalne zauroczenie...po prostu on gra kogoś kim nie jest i na chwilę ją zafascynował...

Napisano

Dzieki Indhi :) i Wszystkim :)

kurcze mam nadzieje ze starczy sil i przekonam Ja do siebie ... napisze jak mi poszlo :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

hejka :)

pisze bo sprawa sie chyba rozwiazala :( niestety dziewczyna wrocila do swojego faceta, ktory jak mi sama powiedziala ja zdradzil :P ehhh szkoda slow i czasu :(

takze sympatyczny i szalony singiel pozna sypatyczna singielke :D

Napisano

a jak sie sni ze szczur wrzera sie w plecy i niemozna go zdjac?

kolezance sie snilo ze szczur,szary brzydki siedzial jej na plecach i ja gryzl a jej chlopak probowal go oderwac i niemogl?? (nie jestem dokonca pewna czy to ja gryzl i on odrywal czy odwrotnie..)

hm.. tak czy tak co oznacza taki sen???

tez rywala/ke?