karmen.85 Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) oglądałam pogorzelisko domu rodzinnego wraz z mamą, okna były potrzaskane, nikogo w czasie pożaru w domu nie było, dodam że był to blok i tylko nasze mieszkanie spalone, w jednym oknie uchowało siętylko zdjęcie ślubne mojej mamy - było nie naruszone. w śnie wszystko było tak jak w rzeczywistości ten sam blok w ktorym sie wychowalam a teraz mama tam mieszka nawet ulica i piętro sie zgadzały. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez karmen.85 Cytuj
Slawomir Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam! Zastanwiałem sie nad twoim snem ale jakoś mi uciekł. Sprawa prawdopodobnie dotyczy rodziny jakiś zawirowań cos w tym stylu to że zdjęcie jest nie naruszone świadczy o tym że wyjdziecie z tego obronną ręką dzięki temu że rodzina będzie się trzymac razem. Nie piszesz nic o tacie i w twoim śnie on nie występuje a nie napisałas czy był na zdjęciu ślubnym. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
karmen.85 Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Napisano 5 Sierpnia 2010 dziękuję Ci bardzo Tata w moim śnie nie występował - żyje ale są po rozwodzie a mama wyszła po raz drugi za mąż w czerwcu tego roku. Jakbys miał jeszcze jakiś pomysł co do tego snu to proszę pisz Pozdrawiam Karolina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi