Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niedawno śnił mi się, zmarły 13 lat temu, tata. Był pochmurny, zimny wieczór. Siedział w aucie obok naszego domu. Miał na sobie swój szlafrok, skarpetki i kapcie. Był cały siny, było mu zimno. Nic nie mowił. Wziełam go za ręce i zaprowadziałam do domu, zeby sie ogrzał. I gdy byliśmy już na korytarzu odwróciłam sie i powiedzialam: jestem na lepszych studiach niz M i P (dzieci brata mojego taty, bardzo sie nieznosili, ja tez zbytnio za nimi nie przepadam) a on sie tylko usmiechnal. I tu koniec snu. Prosze o interpretacje snu. To dla mnie bardzo ważne.

Napisano

Moim zdaniem doprowadzisz jakąś sprawę do szczęśliwego zakończenia. Zmarli którzy snią się jako osoby sine, zmarżnięte zwłaszcza w okresie Zaduszek proszą rownież o wybaczenie w jakiejś ważnej dla nich sprawie i modlitwę za spokój duszy.

===============================

Kolorowych snów.

Napisano

Do Totalizatora:

Z pierwszym wyjasnieniem snu sie zgadzam - równiez z wlasnego doswiadczenia. Natomiast z drugim nie, zakrawa na dewotyzm.

:)

Napisano

Nie wierząc w Nic nie wierzysz w Siebie. Dewotyzm takie brzydkie słowo. Czyżby starożytni egipcjanie oraz inne ludy wyznający kult swoich zmarłych też byli dewotkami? . Tu nie polityka tu są sny.

Napisano

Naturalnie, ze nie polityka, ale odpowiadajac na sen odpowiadaj konkretnie na znaczenie snów. Sen daje nam podswiadoma "informacje" co sie wydarzy, a nie co powinnismy zrobic. Niezaleznie od dnia Zaduszek, Nowego Roku, Swiat itp.

Napisano

macie racje co do szczesliwego zakonczenia sprawy, a co do przebaczenia to wydaje mi sie, ze prosi mnie o wybaczenie, ze nie byl/jest w najwazniejszych momentach mojego życia, kiedy potrzebuje jego wsparcia (bo brakowało mi tego). dziękuje za interpretacje :)