Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zastanawiam się nad moim snem..

mam 20 lat w śnie tak samo i urodziłam trojaczki... zastanawiałam się nad ich imionami razem z chłopakiem.. a później nie wiem dlaczego mówiliśmy tylko o dwóch z Nich... dwójka z Nich była w Nami w samochodzie nie wiem dlaczego a o trzecim mówiliśmy, ze jest w domu ...

później mój obecny chłopak( w rzeczywistości również)

oświadczył mi się w jakiejś wielkiej katedrze do której zaprosił rodzinę i znajomych...

zwiedzaliśmy.. w pewnym momencie poszliśmy w dwie strony... zauważyłam wielkie drewniane drzwi jak do katedry więc weszłam..

Było pełnio znajomych ludzi.. On się oświadczył przy ołtarzu... Później był ślub i wesele..

Jeżeli chodzi o wesele to nie wiem dlaczego ale nie siedzieliśmy obok siebie... Moi rodzice też nie siedzieli razem.

Później były poprawiny...

Później śniły mi się jeszcze raz zaręczyny nie wiem dlaczego znów z Nim i w tym samym miejscu tyle, że tym razem kjakaś kobieta z jego rodziny oświadczyła się za Niego jak powiedziała na jego prośbę.. jak założyła mi pierścionek zaręczynowy na palec to jakiś kapłan otworzył takie kraty jakie bywają w kościołach przy wejściach .. kazał wejść mi na górę schodami.. więc poszłam On tam był.. ucieszył się,m ze mnie zobaczył i rzuciliśmy się sobie na szyję..

powiedział, ze zasponsorował witraż.

później zrobiło się tam tłoczno.. i była jakaś grupa dziewczyn ubranych na fioletowo które próbowały nas rozdzielić.. ale biegliśmy razem w dół.. i jakoś udało nam się razem stamtąd wyjść ... byliśmy oboje szczęśliwi.. tak przy okazji kapłan pomógł Nam wyjść stamtąd