Skocz do zawartości

Mój pies- koszmar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Otóż dziś miałem bardzo dziwny sen - szczerze do tej pory jestem nim wstrząśnięty- bardzo proszę o interpretację...

Śniło mi się iż muszę zabić swojego psa- nawet nie jest pewien czy dlatego czy był chory czy coś po prostu muszę to zrobić..

Szedłem z nim do parku koło stacji benzynowej ( oba miejsca mi nie znajome) na stacji był chyba jakiś napad,zamieszanie ale gdy wszedłem do środka okazało że się nic nie dzieje- było dużo młodzieży - raczej wyrostków;

Kupiłem coś- trudno powiedzieć co chyba batonik .. psa miałem pod pachą.. gdy doszedłem do parku ręką wyciągnełem trzewia psa ( mojego psa którego uwielbiam,a mam dwa psy) , zrobiło się jakieś zamieszanie bo do parku przyszli owi chłopacy - ale bez żadnych zamieszek nawet sie nie interesowali co robię , wróciłem do psa bo on się przecież męczy aby "dokończyć sprawę" a on biedny chodził gdzieś taki słaby ale nie krwawił... wołam go a on pobożnie przyszedł słaby z uszami skulonymi przyszedł do mnie..

zadając sobie pytanie czemu on jeszcze żyje spojrzałem pod niego , a okazało się że jego serce jeszcze jest że tego nie wyrwałem i dlatego żyje -sięgnełem ręką do serca i tu się sen urwał...

Wiem że to chory sen ale nic nie poradzę po prostu się mi się to śniło