september1974 Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 witam, dzis w nocy snilo mi sie , ze bylam z najblizsza rodzina na dzialce, siedzielismy wszyscy w domku ,ktory ma jedna sciane z szyby . w pewnym momencie zauwazylismy dzika .. podszedl do domku przystawil glowe do szyby i zapytal mojego syna gdzie byl do tej pory?! powiedzialam synowi zeby odszedl do drugiego pokoju, w tym samym czasie moja mama po cichu zamknela drzwi wejsciwe, aby dzik nic nie zauwazyl. dzik przeszedl dom dookola i odszedl. po niedlugim czasie przez okno zauwazylam psa sasiadow i zaraz do domu wlecial nasz pies lekko pogryziony , byl bardzo wystraszony , polozyl sie na kanapie i zwinal w klebek. podeszlam do niego ale zobaczylam , ze nie ma wiekszych obrazen, wiedzialam ze pogryzl sie z psem sasiadow. pomyslalam jeszcze , ze gdyby nie ukradli nam ogrodzenia z dzialki ( a ak stalo sie w zyciu) to ten dzik by do nas nie podszedl. jesli macie pomysl jak to zinterpretowac to prosze napiszcie. dziekuje s. Cytuj
Slawomir Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Witam! Moim zdaniem twoja podświadomość przełożyła sytuację z zycia na swój język , jezyk obrazów. Do m z jedną ścianą szklaną- podchodzenie zwierząt- zagrożenie - zamykanie drzwi wejściwych - czyli krótko mówiąc - kradzież płotu i dyskonfort związany z "brakiem zabezpieczen" posiadłości. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
september1974 Napisano 9 Października 2010 Autor Napisano 9 Października 2010 dziekuje, troche mi ulzylo , balam sie ze cos grozi mojemu synowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi