Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[shadow=blue:61e35f5152][/shadow:61e35f5152] dzik atakujący i raniący ludzi których znam

Napisano

widze ze sie wysilil zeby cos wiecej naskrobac... moze bys powiedzial co? gdzie? i jak? ale co kogo to obchodzi...lepiej znowu zawracac glowe moderatorom zeby zrobili tu porzadek <zly> jeszcze zakladasz 2 [slownie dwa] puste topiki i nawet nie sil sie na opisywanie swojego snu bo za lamanie regul forum jest kara pozostawiania snow bez wykladni ;]

HAHAHAHA.... uwielbiam to....

Napisano

... ludzi, których znasz... to za mało - co to za osoby? Przyjaciele, rodzina, itp.? Jaki jest Twój stosunek do nich? Pozdrawiam.

[ Dodano: 2005-12-28, 14:19 ]

Może gk nie zauważył, że stworzyłam nowe hasło dla opisu jego snu ( nie mieścił się w istniejącej bazie :) ) i pomyślał, że jego post się zdematerializował? Mam nadzieję, że nie założy trzeciego tematu? Pozdrawiam.

• 3 lata później...
Napisano

a mi się snilo, że znajdowałam sie z siostrą i jeszcze kimś w lesie,( którego scieżki znam, bo to mój las), chciałam prze niego przejść na drugą stronę, czyli wyjść z lasu, ale zauważyłam dziki, które biegły w naszym kierunku, które w dodatku zaczęly mówić(tylko teraz nie jestem w stanie powiedzieć, o czym mówily), ale uciekaliśmy przed nimi. nie wiem ja ten sen interpretować. pomóżcie

Napisano

aguska9216, dziki symbolizują w Twoim śnie pewne osoby, które nie mają dobrych zamiarów w stosunku do Ciebie. Symbol dzika wyraża często takie cechy charakteru jak materialistyczne podejście do życia i żądze posiadania, dlatego podejrzewam iż chodzi o osoby, które zwyczajnie zazdroszczą Ci czegoś. Zbliżając się do Ciebie nie kierują się raczej czystymi pobudkami, może to być np. chęć wykorzystania Cię w jakimś aspekcie, bądź bezpośredniego zaszkodzenia Tobie, spowodowanego zazdrością.

Zwracaj teraz bacznie uwagę na to, co mówią ludzie w Twoim otoczeniu.

Pozdrawiam.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

A ja mam ostatnio tendencję do śnienia o dzikach. Raz mnie gonił taki jeden, był wielki, czarny i... szczekał. Chcial mnie ugryźć ale się obudziłam. A teraz śnił mi się dzik ktory zamieniał się w faceta i gonił mnie, był strasznie nieprzyjemny, bałam się go, cały czas uciekałam przed nim aż wkońcu mnie dopadl i się obudziłam. Ten sen był może nie przerażający ale tyle w nim było mojego strachu że jak się obudziłam to bałam się iść w nocy do ubikacji. Już nie wiem co mam myśleć. Czy to oznacza że jest ktoś kto źle mi życzy?

Napisano
Czy to oznacza że jest ktoś kto źle mi życzy?

A uważasz, że z Twojego snu można wyczytać co ktoś o Tobie myśli?

Jeśli już masz takie podejrzenia, to co najwyżej sen mógłby oznaczać tyle, że Ty subiektywnie masz takie wrażenie, że ktoś może źle Ci życzyć.

Motywy są 2 w tym śnie - ucieczka i mężczyzna pod postacią dzika. Jak to połączyć w całość?

Unikasz kogoś, kto (według Ciebie) nie pała do Twojej osoby sympatią?

Napisano

W swoich domysłach o to że ktos może mi źle życzyć zasugerowałam się głównie symboliką samego dzika. Pewnie niepotrzebnie a resztę już "dopowiedziałam" sobie sama. Zastanawia mnie ten dzik bo coraz częściej widzę go w swoich snach, za każdym razem przerażający i budzący strach. I za każdym razem chce mi zrobić coś złego.

Bardzo dziękuję za odzew co do mojej wczesniejszej odpowiedzi:bukiet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...