Skocz do zawartości

Roztrzaskana głowa.. Nie wiem co oznaczają te sny.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu powtarza mi się pewien motyw w snach ( raczej koszmarach) a mianowicie roztrzaskuje komuś głowę. Czasem ze złości rzucam daną osobę o podłogę, jej głowa się roztrzaskuje i ciało leży takie sflaczałe, innym razem popycham kogoś na ścianę albo na jakiś mebel i tak samo jego głowa roztrzaskuje się a ciało jest takie wiotkie. Głównym momentem snu jest te przerażające roztrzaskanie się czaszki. Gdy ciało opada, takie wiotkie to zalewa mnie uczucie przerażenia i poczucia winy. Krzyczę że nie chciałam tego zrobić. Jednak czasem moja ofiara przeżywa pierwszy atak i ja wtedy poprawiam uderzenie, tak aby już nie wstała. Strasznie mnie to przeraża. Te sny są pełne agresji a potem poczucia winy. Co to może oznaczać? tylko raz z roztrzaskanej głowy popłynęła bardzo ciemna krew.

Napisano

Witam!

Taki sen moze oznaczać to że męczy cie jakiś problem problem który należy rozwiązać drastycznie ale stanowczo i szybko nie zostawiając cienia watpliwości osobie której to dotyczy bo problemem jest tutaj jakaś osoba. Roztrzaskiwanie sie głowy to symbol twojej decyzji twardej i radykalnej ale wbrew pozorom da ona dużo ulgi tobie i osobie której będzie dotyczyć (ciało wiodczeje). To tak jak z tym powiedzeniem : "lepsza gorzka prawda niz najsłodsze kłamstwo".

Pozdrawiam:

Sławomir