Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jagula5
Napisano

Witam,

Śniłam o przyjęciu jakie z mężem szykowalismy w domu. Przybyla na nie daleka rodzina męża, której nie znałam. Bardzo dziwni ludzie, nie czułam sie dobrze w ich towarzystwie. Na przyjęcie zaproszony został tez nasz wieloletni przyjaciel (znają się z mężem dobrze). Podczas przygotowań, kiedy rodzina męża jeszcze nie przybyła, przyjaciel ciągle mnie przytulał i całował. Dziwnie się z tym czułam, ale nie protestowałam. Dziwiło mnie, że mąż nie reaguje na to.

Po przybyciu wszystkich gości podawałam kolację i od świeczki zapalił mi sie sweter (nota bene sweterek był w kolorze, którego nie uznaje i nigdy bym nie ubrała). W ułamkach sekundy ogień rozprzestrzeniał sie na całe moje ciało. W pośpiechu zdejmowałam sweterek i bluzkę pod nim, ale wszystko było już spalone. Świadkiem tego byli wszyscy, ale nikt mi nie pomógł. Przyjaciel stał najbliżej mnie i to jego prosiłam o pomoc, ale nie udzielił mi jej.:ysz:

Trochę mnie przeraża wizja tego ognia i to na mnie. Czy to jakas zła wróżba?

Gość jagula5
Napisano

No cóż.... nikt nie zinterpretował mojego snu, za to życie samo go zinterpretowało....

Dzień po tym śnie w sposób niewiarygodnych zbiegów okoliczności o mało nie spaliło się moje mieszkanie. Niestety sama przez własną nieuwagę i szok wydarzeń spowodowałam ten pożar. A gasiłam ogień w identyczny sposób jak we śnie :(

Nie polecam śnienia o takich sprawach.