Jump to content

Recommended Posts

Posted

Śniło mi się że siedziałam w kawiarni z mężczyzną o bardzo odpowiadającym mi wyglądzie("ideał").Czułam też że jest moją bratnią duszą. Była również para naszych wspólnych znajomych, ale ich twarzy nie widziałam(zamazane). Za oknem kawiarni widziałam moją siostrę - dobrą przyjaciółkę. Kiedy ten mężczyzna mnie obejmował czułam się cudownie, całowaliśmy się.On nie chciał jednak całować się po francusku i dawał mi to do zrozumienia tekstem ze nie może tego robić. Wiedziałam że te pocałunki i objęcia są dla mnie niedozwolone, ze już i tak daleko to zaszło. W rzeczywistości mam chłopaka i we śnie także zdawałam sobie sprawę właśnie z tego faktu. Wyszłam raz z kawiarni żeby powiedzieć siostrze "to ten", ale nie mogę z nim być i to na tyle. Wróciłam do niego. On dał mi nr telefonu, prosił żebym o nim pamiętała i nie wyrzucała go z mojego życia.

Posted

Anies, wygląda na to, że miewasz w Waszym obecnym, realnym związku jakieś wątpliwości. Sen ukazał Cię jako dziewczynę idealnego chłopaka. Czyżby w realu Twój ukochany nie był takim, jakiego tak naprawdę chcesz? Pamiętaj, że w osobowości człowieka jedna cecha ujmuje drugiej. Nie ma ludzi idealnych, ale są ludzie bliscy ideału.

Pozdrawiam ciepło.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...