malenkamilosc Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Witam. Miałabym prośbę o interpretację mojego snu, ponieważ nie daje mi on się skupić. A nawet dwa sny, ale związane z tą samą osobą. A mianowicie, kiedyś spotykałam się z pewnym mężczyzną i chcieliśmy żyć razem, niestety nie odważył się odejść od swojej dotychczasowej kobiety, kontakt nasz urwał się prawie rok temu (kiedy go ostatni raz spotkałam) i od tamtej pory nie mieliśmy kontaktu. A jeśli chodzi o sny to było tak: Jakieś 3 tygodnie temu pierwszy sen, w którym śniło mi się, że ja właśnie z nim mieszkamy razem i tworzymy rodzinę (bez dzieci), szczerze mówiąc dokładnie nie pamiętam tego snu, jak przez mgłę, gdyż było to już jakiś czas temu. Kolejny sen miał miejsce dzisiejszej nocy (może właściwie wczorajszej już). Śniło mi się, że były jakieś urodziny, (bądź podobna impreza rodzinna) i oczywiście TEN mężczyzna, tylko, że tym razem ze swoją mamą. Następnym etapem było to, że ja musiałam wyjść i gdy wróciłam okazało się, że on już dawno wyszedł. Ja zorientowałam się, że nawet nie mam jego numeru telefonu i wpadłam w panikę. Powiedziano mi, że dosłownie przed chwilą wyszła jego mama i że mam szansę ją dogonić jak się pospieszę. Więc nic nie myśląc zaczęłam szukać buty w których mogłabym pobiec za kobietą. Gdy już znalazłam i wybiegłam przed bramkę na drogę, biegłam chwilę po czym zatrzymałam się się uznając, że już jej nie dogonię i widziałam ją tylko jak się oddala. Niestety w tym momencie się obudziłam:nie_na: Nie wiem czy to będzie istotne, ale pragnę nadmienić, że z reguły mi się nic nie śni, czasem nawet miesiącami. Z góry dziękuję za interpretację mojego snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts