Yenefer Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Miałam naprawdę dziwny sen i jeżeli ktoś umie mi to zinterpretować będę bardzo wdzięczna. Otóż sen zaczął się od tego że byłam na basenie a raczej byłam w drodze na basen z moim dawnym znajomym (z którym się już "kupę" lat nie widziałam)i z nową "Znajomą"z pracy, czasami tez pojawiała sie moja najlepsze przyjaciółka i współlokatorka zarazem. I jak już byliśmy na basenie podeszłam do lustra, a na moich blond włosach było pełno czarnych robali, tak wielkości połowy małego paznokcia u reki.Było ich pełno w takich grupkach, najwięcej przy skórze i było je bardzo widać, odziwo nie bałam sie ich dotknięć i spokojnie wyjmowałam je z włosów i rzucałam na podłogę pod lustrem, gdzie utworzyła się pulsująca kupka robali. Potem podeszłam do moich towarzyszy i z powiedziałam im to i na to Kąska...ta z pracy powiedziała, że ona widziała je, a ja na to dlaczego mi nie powiedziała, ale ona nic nie odpowiedziała, w ogóle nie było to dla nich dziwne, że chodzą po mnie robale!!! Potem pokazywałam Szymonowi tętniąca kopkę tych robali i dalej nie pamiętam:( Kurcze rzadko zdąża mi się taki wyraźny sen,który bym zapamiętała tak dobrze..jeżeli ktoś mi odpowie to naprawdę będę spokojniejsza. Z góry dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Witaj Yenefer Ta kupka robali we włosach oznaczają zmartwienia, którymi nie chcą cię martwić nabliżsi lecz tyu sama je dostrzeżesz i będzisz próbować się z nimi zmierzyć. Szkoda, że nie pamietasz nic więcej ale moje przeczucie mowi, że będzie dobrze:) Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts