MakSim Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 No hej:0 mam taki problem śnił mi się sen: ze jest zima. Była tam taka Zuzia i Piotrek:) to ten chłopak. No i jacyś chłopcy robili ze śniegu podobizne tej Zuzi a Piotrek stal kolo tego i się patrzył. I ja sie wkurzłlam i podbiegłam do tej jej podobizny i ja zadeptałam. I się mu w ramiona rzuciałam płakając:) I on mnie tez obioł i sie obudzilam;/ powiedziece interpretacje tego snu albo wyjasnijcie mi o co chodzi:0 co sie moze zdarzyc:0 błagam:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Jak to co się może zdarzyć?? Oczekujesz, że ktoś Ci to powie na podstawie snu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MakSim Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 chodzi mi o interpretacje snu jak byś chciała wiedzieć i nie chec takich głupich odpowiedzi jak Twoja;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3Rri Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Sny objawiają Twoje własne myśli, uczucia. Jest jakiś chłopak który Ci się podoba? Oglądałaś jakiś film który mógł Cię pobudzić w ten sposób ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts