Jump to content

Orzechy laskowe liście biblioteka

Ewcia000

Recommended Posts

:) Chciałabym prosić o pomoc w zinterpretowaniu mojego snu.

Szłam drogą, była jesień , cały chodnik i trawnik w lisciach, zółtych czerownych itp wiadomo jak to w jesień. Słonce swieciło, było jasno. A ja szłam i zbierałam orzechy laskowe spośród tych lisci , i rozłupywałam je no i niektóre jadlam ;p To sie działo w okolicy gdzie spędziłam częsć dzieciństwa, juz tam nie mieszkam . Byłam zadowolona w sumie..

Tu drugi sen, bo nie bede zakładać stu tematów... Poźniej mi się śniło że jestem w bibliotece i ODDAJE ksiazki wraz z kolezanką. I ta babka się tak wlekła, fakt że dużo miałysmy do oddania ale mi sie spieszyło i byłam zniecierliwiona... Co to może oznaczać? Patrzałam w senniku ale tam tylko rozpatrywany jest przypadek gdy wypożyczamy a nie oddajemy...

Mam 17 lat.

Z góryy dziękujee !

Guest sheina

Co do pierwszego snu:

Mogłabyś mi powiedzieć czy obecnie nie odczuwasz takiej chęci do powrotu do lat dziecinnych? Mam wrażenie, że albo o tym sporo rozmyslasz,albo z kims dzieliłaś się wspomnienami, a miejsce, które pozostawiłas za sobą to taki obraz sentymentu do tego czasu gdzie byłaś szczęsliwa, mała i beztroska, a to wszystko jakby przykryte kurzem --> ******ące liście, podżywa w Tobie na nowo. Ale ja się na snach nie znam wiec zaznaczam tylko swoje ludzne mysli tutaj. :)

Nie.. nie myślę, że chciałabym wracać do tych czasów. Bo nie byłam szcześliwa. Ale moze i bym chciała być beztroska jak dziecko, jak każdy chyba... Dzięki, wiesz, często nawet luźne myśli mogą być trafne ;)

Guest sheina

na pewno skojarzylo mi sie to z dziecinstwem wlasnie, ale byc moze wlasnei te liscie jakos,ze takie jesienne, smutne sa tez odweirrciedleniem tego ,ze to nie by dla Ciebie dobry czas jak napisala s wyzej

dzieki ;)