Nejti Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Dwa roboty, uciekały z miejsca w której panowała wojna ponieważ ktoś napadł na ich miasto. Jeden ok. półtora metrowy z symbolem litery M znajdującym się na jego brzuchu oraz kilkoma paskami pokrywającymi jego ciało(w tym jeden nieco szerszy znajdujący się na jego czole) które(tak jak i znak) świeciły na żółto wtedy gdy przeżywał jakieś emocje. Drugi, około dwumetrowy, czarny. Posiadał kółka na których potrafił jeździć a także skrzydła dzięki którym mógł latać. Najpierw jechał, potem wzbił się w powietrze. Po drodze napotkali coś(lub kogoś) co przykuło ich uwagę. Zatrzymali się na chwilę, nie pamiętam jednak w jakim celu. Wiem tylko że po tym wydarzeniu zrozumieli że tam gdzie idą na pewno będzie bezpieczniej niż tam gdzie dotychczas mieszkali. Pod koniec ich podróży ujrzeli inne roboty, a za nimi miasto w którym postanowili zamieszkać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 W Twoim zyciu nieporozumienia z osoba, a nieporozumienia prowadzące do konfliktów.I Ty i ktoś zachowujecie się w takich sytuacjach jak osoby pozbawione uczuć, jesteście bezwzględne wobec siebie.Smutek dla jednej osoby,druga zaś zawsze jest górą i zwycięża konflikty.W Twojej ocenie osoba z Toba nawet i rywalizująca jest silniejsza psychicznie od Ciebie i masz wrażenie,że jakieś siły jej pomagają w takim postepowaniem,że zawsze ona zwycięża.Jednak dojdziesz do pewnych wniosków dzięki którym zmienisz swój sposób myslenia i postępowania a to z kolei znajdzie swoje odbicie w relacjach z ta osobą,które wejda na nowe lepsze,spokojniejsze tory.Wtedy odnajdziesz spokój wewnetrzny a relacje ułożą się pozytywnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nejti Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Mam wrażenie jakbyś opisywała moją sytuacje z Hyali...Sądzisz że to nas dotyczył ten sen? ...mam nadzieje że tak będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 tak sądzę,że może Was on dotyczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nejti Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 No, może i racja, zdaje się na ciebie. :3 Ale nie znasz moich innych problemów. Dziś przy opisywaniu snów opowiem ci o Cherbi. Wczoraj mi się śniła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 mam jeszcze Nejti do zinterpretowania Twoje wcześniejsze sny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nejti Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 wiem, wiem. XD Nie spiesz się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts