Jump to content

Cyganka

cudzoziemka

Recommended Posts

Witam, czy ktoś mi może wytłumaczyc taki sen:

jestem w jakims pomieszceniu, przychodzi cyganka i prosi o pieniądze, ja jej odmówiłam,skłamałam że nie mam pieniędzy, ona powiedziała "wiem że masz" i pokazała mi piątke swoich dzieci i że chcą zamieszkać ze mną.

a ja uciekłam do takiej kabiny,przebiralni jak w sklepach i oglądałam się w lustrze, nago. Cyganka mnie tam "dopadła" i wrecz nakazywała żebym jej dała te pieniądze.

no i sie tak skończył ten sen.

a lustro to mi się często śni, może dlatego że próbuje zmienić swoje zachowanie?

Lustro pokazuje ci jak wygladasz.... Mysle, ze w zyciu nie postepujesz tak jak powinnas z tego powodu bardzo czesto masz wyrzuty sumienia, ktore odzwierciedlaja sie w Twoich snach. Mysle, ze powinnas komus pomoc jednak zawsze kiedy ktos sie zwraca do Ciebie z prosba o pomoc to nic nie robisz udajesz, ze nie masz czasu, czy czegos o co ten ktos prosi..... nagosc oznacza, ze jestes rowniez bardzo odwazna osoba. Jednak uwazaj, bo ktos moze cie osmieszyc.

dziękuje bardzo.kurcze z tym pomaganiem to racja, tylko ze jak osttanio chciałam pomóc to w zamian mi skradziono tel.heh.

dzięki wielkie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...