cudzoziemka Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Witam, czy ktoś mi może wytłumaczyc taki sen: jestem w jakims pomieszceniu, przychodzi cyganka i prosi o pieniądze, ja jej odmówiłam,skłamałam że nie mam pieniędzy, ona powiedziała "wiem że masz" i pokazała mi piątke swoich dzieci i że chcą zamieszkać ze mną. a ja uciekłam do takiej kabiny,przebiralni jak w sklepach i oglądałam się w lustrze, nago. Cyganka mnie tam "dopadła" i wrecz nakazywała żebym jej dała te pieniądze. no i sie tak skończył ten sen. a lustro to mi się często śni, może dlatego że próbuje zmienić swoje zachowanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Lustro pokazuje ci jak wygladasz.... Mysle, ze w zyciu nie postepujesz tak jak powinnas z tego powodu bardzo czesto masz wyrzuty sumienia, ktore odzwierciedlaja sie w Twoich snach. Mysle, ze powinnas komus pomoc jednak zawsze kiedy ktos sie zwraca do Ciebie z prosba o pomoc to nic nie robisz udajesz, ze nie masz czasu, czy czegos o co ten ktos prosi..... nagosc oznacza, ze jestes rowniez bardzo odwazna osoba. Jednak uwazaj, bo ktos moze cie osmieszyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudzoziemka Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 dziękuje bardzo.kurcze z tym pomaganiem to racja, tylko ze jak osttanio chciałam pomóc to w zamian mi skradziono tel.heh. dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Powinnas uwazac na ludzi ktorym pomagasz bedzie dobrze;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts